DSA AGRIFOOD PRODUCTS CO. LABORATUVARI İÇİN PROTEK LAB DEDİ
DSA Agrifood Products Co. Şirketi 2006 yılında Ankara’da kurulmuştur. Şirket çalışmaları ile tavukçuluk ve ruminant sektörlerindeki uzun çalışma, tecrübe ve bilgi birikimleri ile günümüzde kulllanılan son bilimsel ve teknolojik uygulamaları da göz önüne alarak sektöre farklı ve yeni bir sistem sunmaktadır.
 
DSA Agrifood Products Co. şirketinin hayvan beslenme ve rasyon yapımı alanına getirdiği ilk farklı yenilik, üreticilerin birçok farklı katkı maddesini tek tek satın alarak bunları temel yeme karıştırmaları gibi uzun, yorucu ve zor işlemlerine kolay bir çözüm olarak, katılması gereken tüm katkı maddelerini, ideal bir şekilde özel bir formulasyonla karıştırarak, üreticilerimize kompleks ve hazır katkı maddesi sunmak olmuştur.
 
DSA Agrifood Products Co. tarafından özel bir ARGE çalışması neticesi hazırlanmış olan bu kompleks karışım “BAKON®” markası ile tescil ettirilerek, BAKON®YEM KOMPLEKS PREMİKSLERİ, BAKON® YEM KONSANTRELERİ, BAKON® YEM KATKILARI grupları altında üreticilerimize sunulmuştur. Kullanım avantajlarının sağladığı karlılık, hayvanların performans verimliliği, et, süt ve yumurtanın ulaştığı kalite, üreticinin büyük beğenisini toplamış ve ciddi bir taleple karşılaşılmıştır.
 
DSA AGRIFOOD PRODUCTS CO şirketinin AFYONKARAHİSARdaki yeni kurulan fabrikasında laboratuvarı için bizi tercih etmiştir.